Ελλάδα

Δήλωση Ελένης Πυλαρινού: Παραμένω σταθερή στις αρχές μου και τις αξίες μου

Η Ελένη Πυλαρινού η οποία στις εκλογές της 6ης Μαΐου συμμετείχε ως υποψήφια Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο ητς Δημοκρατικής Συμμαχίας, με ανακοίνωση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα κάνει γνωστό ότι παραμένει πιστή στις αρχές και τις αξίες της και με αφορμή την επιστροφή της κ. Μπακογιάννη στη ΝΔ δηλώνει ότι σέβεται την απόφαση των πολιτών για συνεργασία, όπως έδειξε το αποτέλεσμα της κάλπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, το όνομα της κ. Πυλαρινού ήταν ένα από αυτά που ακούστηκαν ότι μπορεί να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο.

Από την πλευρά της η κ. Πυλαρινού έδειξε ότι δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάποια συζήτηση ή επικοινωνία προς αυτή την κατεύθυνση, αν και δεν φαίνεται διατεθειμένη να κατέλθει πάλι υποψήφια στις εκλογές ητς 17ης Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της κ. Πυλαρινού αναφέρει τα εξής:

Οι εκλογές της 6ης Μαίου έστειλαν ένα μήνυμα συνεργασίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις. ‘ Όπως και προεκλογικά είχα αναφέρει, θεωρώ ότι η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στην κρισιμότερη περίοδό της μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Ο εκλογικός νόμος  άφησε εκτός βουλής το 19% του εκλογικού σώματος  και η ολιγωρία πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι πρόβαλαν το κομματικό συμφέρον έναντι του συμφέροντος της πατρίδας, οδήγησαν τη χώρα σε μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η οικονομία μας ψυχορραγεί, ο τουρισμός και η αγορά γενικότερα πληρώνουν ακριβά αυτή την κρίση.

΄Ολοι όσοι ιδρύσαμε και στηρίξαμε την Δημοκρατική Συμμαχία μιλούσαμε προεκλογικά για  ανάγκη συνεργασίας πολιτικών δυνάμεων .Η δύσκολη πολιτική επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη, για συμμαχία σ’ ένα μέτωπο φιλοευρωπαικών δυνάμεων που στηρίζουν την επιλογή «η Ελλάδα στην Ευρώπη και το ευρώ», την συγκεκριμένη συγκυρία, ήταν παραπάνω από επιβεβλημένη. Συμπαρατάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις  σ΄αυτή την προσπάθεια.

Η κοινή λογική και η αγάπη για την πατρίδα,  μας οδηγούν σήμερα στην κατεύθυνση της συνεργασίας των φιλελεύθερων κεντροδεξιών δυνάμεων, με σκοπό  να γίνουμεκαταλύτης σαρωτικών αλλαγών στο κράτος.

Βασική επιδίωξη είναι να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ  και να εφαρμοστούν άμεσα  διαρθρωτικές αλλαγές.

Τα εργασιακά,  οι μειώσεις μισθών και συντάξεων εξαθλιώνουν τους πολίτες και τελικά αυξάνουν αντί να μειώνουν την ύφεση.

Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι, οι οποίοι θα πρέπει κάποτε  να εφαρμοστούν και να αποδίδεται δικαιοσύνη, να επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια.

Σέβομαι απόλυτα την απόφαση των πολιτών για συνεργασία.

Δεν διαπραγματεύομαι την ιδεολογική μου ταυτότητα.

Παραμένω σταθερή στις αρχές μου και τις αξίες μου.

Τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου.

Στηρίζω πάντα αυτά τα οποία πιστεύω.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *