Ζάκυνθος

Για φαγοπότι στο Δημοτικό Θέατρο μίλησε ο Βουλευτής

Σε μία σοβαρή παρέμβαση που έκανε ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής πρέπει να πέσεις άπλετο φως για να υπάρξει ένα οριστικό πόρισμα και να μάθουμε τι μας φταίει που τα έργα σε αυτό τον τόπο θέλουν δεκαετίες για να τελειώσουν.

Είναι το έργο του Δημοτικού Θεάτρου για το οποίο έγινε αναφορά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Θ. Γαλιατσάτου στη Ζάκυνθο.

Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης είπε ότι έγιναν προσπάθειες για να εξορθολογιστεί η διαχείριση του έργου και να τελειώσει ώστε να αποδοθεί στο λαό.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του μίλησε για “φαγοπότι”, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει χρονικά που και πότε έγινε το φαγοπότι και πλέον πρέπει να ρωτήσουμε δημόσια πού βρίσκεται ο φάκελος που θα έστελνε ο σημερινός Δήμαρχος στην εισαγγελική αρχή.

Ο κ. Κολοκοτσάς πρέπει να απαντήσει αν έστειλε το φάκελο στη Δικαιοσύνη, όπως είχε δηλώσει δημόσια στις συνεντεύξεις του και στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και ακολούθως η δικαστική εξουσία να επιταχύνει τους ελέγχους που αφορούν τα πάσης φύσεως αυτοδιοικητικά ζητήματα της Ζακύνθου.

A.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *