Κόσμος

Για τον φόνο της φίλης του κατηγορείται ο Οσκαρ Πιστόριους

Κατηγορία για φόνο απαγγέλθηκε κατά του Οσκαρ Πιστόριους μετά τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του στο σπίτι του στην Πρετόρια την περασμένη νύκτα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

“Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι κατηγορίες απαγγέλθηκαν κατά του υπόπτου. Κατηγορείται για φόνο”, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πρετόριας Κατλέγκο Μογκάλε χρησιμοποιώντας μία διατύπωση που αποκλείει την υπόθεση του ατυχήματος.

Αρχικά, τα νοτιοαφρικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ατύχημα, αναφέροντας ότι το νεαρό μοντέλο Ρίβα Στέενκαμπ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον Οσκαρ Πιστόριους κατά λάθος, επειδή αυτός την εξέλαβε ως διαρρήκτη.

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής έκανε λόγο για προηγούμενους “οικογενειακούς καυγάδες” στην κατοικία του Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος συνελήφθη για τον φόνο της αρραβωνιαστικιάς του Ρίβα Στέενκαμπ την περασμένη νύκτα.

“Η κατηγορούσα αρχή θα αντιταχθεί στην απελευθέρωσή του με εγγύηση … κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει αναφορές για οικογενειακούς καυγάδες στην κατοικία του κατηγορουμένου”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο eNCA, προσθέτοντας ότι η έρευνα βρίσκεται στα πρώτα στάδια και συνεχίζεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *