Ελλάδα

Για την εγκληματικότητα στη Ζάκυνθο συζήτησαν ο Βουλευτής με τον υπουργό Δημόσιας τάξης

Τα προβλήματα με την εγκληματικότητα που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του υπουργου Δημόσιας τάξης Βασίλη Κικίλια και του βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή.
Κοινή πεποίθηση είναι ότι παρά τις προσπάθειες των τοπικών αστυνομικών οργάνων στη Ζάκυνθο εξακολουθεί να λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που επεκτείνεται και σε πολλές άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Β. Κικίλια έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι αδιανόητο σε μια κοινωνία σαν την Ζάκυνθο να παρακολουθούμε το δράμα δεκάδων οικογενειών και νέων ανθρώπων από την εμπλοκή τους στην άβυσσο των ναρκωτικών. Είναι αδιανόητο στο νησί της Ζακύνθου που πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε ίχνος εγκληματικής δράσης, σήμερα ο υπόκοσμος και το οργανωμένο έγκλημα να δρουν ανεξέλεγκτα. Η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει με οποιοδήποτε κόστος».
Στη συνάντηση ο Βουλευτής έθεσε επίσης θέματα καλύτερης οργάνωσης και αποτελεσματικότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ επεσήμανε ότι τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δεν προοιωνίζουν θετικές εξελίξεις. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για άμεσες ενέργειες και επικοινώνησε, όπως και ο Βουλευτής, άμεσα με τον Γενικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων ταξίαρχο Σ. Μαρτίνη όπου και συμφώνησαν στην άμεση μετάβαση του Γενικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων παρουσία του Βουλευτή Ζακύνθου στη Ζάκυνθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *