Ζάκυνθος

Γιάννης Κόκλας: Τα μέλη της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο επιθυμούν την ανανέωση!

Την ανάγκη να βγουν νέα πρόσωπα στο πολιτικό προσκήνιο επεσήμανε το μέλος της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ  Ιωάννης Κόκλας, ο οποίος εξελέγη ως  ένας από τους εκπροσώπους της Ζακύνθου στο επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Πολιτικής Επιτροπής.

Ο κ. Κόκλας, κρίνοντας από την ανταπόκριση των μελών της ΝΟΔΕ στις διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων, εκτίμησε πως η παράταξη έχει μια ισχυρή δυναμική και στη Ζάκυνθο και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, σχολίασε πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα πρέπει να αποφευχθεί.

«Από το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μια δυναμική στον κεντροδεξιό και φιλελεύθερο χώρο. Ο κόσμος ενδιαφέρεται μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και θέλει να έχει λόγο!» δήλωσε ο κ. Κόκλας και σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση της ΕΡΤ χαρακτήρισε την απόφαση της Κυβέρνησης σωστή.

«Ο κ. Σαμαράς δείχνει μια σταθερή στάση και καλό θα ήταν να μην προκαταλάβουμε το αποτέλεσμα των συναντήσεων που θα γίνουν. Ήταν κάτι που θα έπρεπε να γίνει και η Νέα Δημοκρατία κοιτάζει πως θα λύσει τα λάθη του παρελθόντος. Μπορεί ο τρόπος να ήταν απότομος ή λάθος, αλλά η απόφαση ήταν σωστή και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν οι κατάλληλοι χειρισμοί» σχολίασε, ενώ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δήλωσε:

«Σε καμία περίπτωση δε θα βοηθήσουν οι πρόωρες εκλογές. Πιστεύω πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να υπάρξει συνεννόηση και  κοινή πορεία προς το μέλλον».

Ειδικά για τη Ζάκυνθο, σε ότι αφορά την συνοχή των μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που κατά καιρούς έχει περάσει πολλούς σκοπέλους, σχολίασε:

«Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο δείχνουν με κάθε τρόπο πως επιθυμούν την ανανέωση. Δεν μιλάμε απαξιωτικά για την προσφορά των παλιότερων στελεχών, που έχουν κριθεί μια που συμμετέχουν σε εκλογικές διαδικασίες. Πιστεύω πως θα πρέπει να υπάρχει μια ριζική ανανέωση και ο κόσμος να συμμετέχει στα κοινά. Χωρίς τη συμμετοχή μας στα κοινά πως περιμένουμε ανανέωση; Στόχος μας είναι η παράταξη να ενωθεί. Αυτή την στιγμή οι ιδέες της κεντροδεξιάς παράταξης κυριαρχούν και δεν είναι δυνατόν να μην είμαστε ενωμένοι!».

Θυμίζουμε πως το 9ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 28 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *