Αθλητισμός

Αποχωρεί από το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ Ζακύνθου Αντ. Ποταμίτης

Κεραυνός εν αίθρια εν μέσω θέρους. Μέσα στον καύσωνα του Ιουνίου και μέσα στον “κυκεώνα” της περιβόητης συνεργασίας ΑΟ Κατασταρίου με τον ΑΟ Τσιλιβή ήρθε η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας του ΑΟ Κατασταρίου που αλλάζει άρδην όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα και δημιουργεί άλλη πλέον πραγματικότητα!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που έκανε η σύνταξη της ιστοσελίδας μας στον Αντώνη Ποταμίτη ήταν ικανό να βγάλει είδηση “βόμβα”! Και η “βόμβα” είναι η αποχώρηση του επιχειρηματία από τα δρώμενα του ζακυνθινού ποδοσφαίρου! Εδώ και αρκετές ημέρες όπως σας είχαμε ενημερώσει προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς η ιδέα της συνεργασίας των δύο ομάδων που εκπροσωπούν το νησί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟ Τσιλιβή ήταν πολύ κοντά στο να βρουν κοινή συνισταμένη κατεβάζοντας μια ομάδα ισχυρή στις Εθνικές κατηγορίες. Ο κος Ποτάμιτης ήταν θετικός πάνω σε αυτό. Άλλωστε και ο ίδιος είχε εκφράσει εδώ και καιρό την άποψη του ότι με μια μεγάλη συνένωση και όχι μόνο με τον ΑΟ Τσιλιβή μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα που κάτω από την δική της ομπρέλα θα έκλεινε όλο το ζακυνθινό ποδόσφαιρο.

Όμως από την μεριά των ανθρώπων που ΑΟ Κατασταρίου, δηλαδή του υπόλοιπου συμβουλίου δεν υπήρχε η ανάλογη αντιμετώπιση καθώς οι μέρες περνούσαν και παρά τις προειδοποιήσεις του κου Ποτάμιτη να παρθεί μια απόφαση σχετικά με την ενδεχόμενη συνεργασία, αυτό ποτέ δεν συνέβη! Έτσι λοιπόν ο ζακυνθινός επιχειρηματίας δεν μπορούσε να φανεί ανακόλουθος απέναντι στους ανθρώπους του ΑΟ Τσιλιβή που ήθελαν την συνεργασία αλλά έβλεπαν τον χρόνο να περνά, πήρε την απόφαση να ανακοινώσει την απόφαση του να αποχωρήσει από τον χώρο του ζακυνθινού ποδόσφαιρου ευχαριστώντας το ΔΣ αλλά και όσους συνεργάσθηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ίδιος μιλώντας στο ioniansports, δήλωσε, πιστεύω ότι έχω κάνει το καθήκον μου απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Αλυκών αφού αφήνω την ομάδα στην μεγαλύτερη κατηγορία που βρέθηκε από την ίδρυση της καθώς και με ένα εν δυνάμει αθλητικό χώρο που σύντομα θα μπορούν τα παιδιά της περιοχής να αθλούνται. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του παρόντος ΔΣ αλλά και του προηγούμενου γιατί χωρίς την στήριξή τους δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε την ομάδα μας στο σημείο που είμαστε σήμερα. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν κατάφερα να ενώσω όλες τις υγιής δυνάμεις του νησιού προκειμένου να προσφέρουμε στους φιλάθλους μια μεγάλη Ζακυνθινή ομάδα με παρουσία σε μεγάλη κατηγορία, όμως εύχομαι ολόψυχα να γίνει τα επόμενα χρόνια γιατί το αξίζουν όλοι οι Ζακυνθινοί που αγαπούν ως φίλαθλοι το ποδόσφαιρο και είναι πολλοί.

Για την απόφαση του αυτή έχουν ενημερωθεί από τον ίδιο προσωπικά και οι άνθρωποι του ΑΟ Τσιλιβή που θα βαδίσουν πλέον μόνοι τους σε αυτή την κατηγορία. Σε ερώτηση που του έγινε γιατί δεν μένει σαν παράγοντας στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή ο κος Ποταμίτης απάντησε ότι η αγαπημένη του ομάδα είναι ο ΑΟ Κατασταρίου που δημιούργησε ο θείος του Μάκης Ποταμίτης και φυσικά η ομάδα δεν σταματάει την δραστηριότητα της γιατί μπορεί να βρεθεί ΔΣ που να την συνεχίσει στην Γ εθνική, υπάρχει υποδομή σε υλικό και δελτία με ικανούς παίκτες περιουσία του ΑΟ Κατασταρίου .

Όσον αφορά την ομάδα του ΑΟΚ ο οξυδερκής παράγοντας παραιτείται από απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου που ήταν ως σήμερα και θα παραμείνει αρωγός όποιας προσπάθειας γίνει για την ομάδα του ΑΟΚ.

Όσο αναφορά για το γήπεδο στο Καταστάρι αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αντώνης Ποταμίτης έχει ήδη δώσει εντολή στον μηχανικό κ. Μπονίκο Στέφανο για περίφραξη του χώρου και έναρξη εργασιών του αγωνιστικού χώρου.

Πηγή:ioniansports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *