Ζάκυνθος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Για μία ακόμα φορά ύποπτοι κύκλοι επιχειρούν να συκοφαντήσουν τον -Ε- μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κάνοντας λόγο για αναφορές που ουδέποτε έκανε και αποφεύγοντας σκόπιμα οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.

Εδώ και αρκετό καιρό αρκετοί φίλοι λαμβάνουν μηνύματα μέσα από το facebook για τον -Ε- και όταν επιχειρούν να απαντήσουν η άποψή  τους λογοκρίνεται και ουδέποτε εμφανίζεται στο λογαριασμό απ’ όπου προήλθαν.

Αντίθετα στους συγκεκριμένους λογαριασμούς εμφανίζονται κατά κανόνα αρνητικά σχόλια από λογαριασμούς  προσώπων που όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν ….εικονικοί.

Είναι μια προσπάθεια που έχει ως στόχο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το μεγάλο σκάνδαλο του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας  και της παραβίασης της νομιμότητας που κατά κόρο ασκείται τον τελευταίο καιρό και να κάμψει τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της ενημέρωσης, που απλόχερα εδώ και δεκαετίες προσφέρει στην τοπική κοινωνία,  ο ΕΡΜΗΣ.

Ο -Ε- από της ιδρύσεως του βρίσκεται με ανιδιοτέλεια δίπλα στους περήφανους και ευγενικούς και έντιμους ανθρώπους των ορεινών κοινοτήτων και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια για ανάπτυξη σε υγιή βάση, στην οικονομία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τις τέχνες. Και θα συνεχίσει να το κάνει αυτό σε πείσμα όσων τους θέλουν εξαρτημένους από τα πλοκάμια της εξουσίας για να τους εκμεταλλεύονται κάθε φορά που έρχονται εκλογές!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *