Κόσμος

Ανδρέας Λοβέρδος: “Ναι” σε συνεργασίες μετά τις εκλογές

Yπέρ του διαλόγου με τη ΝΔ για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κομμάτων μετά τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, επιμένοντας ότι το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης δεν μπορεί να αποκλειστεί. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα και στη Δημοκρατική Αριστερά.

 

Ειδικά για το θέμα της συνεργασίας, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε στον Βήμα 99,5 ότι αυτό «θα το πουν οι δύο αρχηγοί μετά τις 18 του μηνός», δηλαδή μετά την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Υποστήριξε όμως ότι στην προεκλογική περίοδο πρέπει «να γίνει καθαρό στον κόσμο τι σκέφτονται τα κόμματα». «Η επιλογή η δικιά μας είναι κεντροαριστερή, αλλά μπρος στο συμφέρον της πατρίδας κάτι άλλο δεν μπορεί να βγει περισσότερο ισχυρό» επισήμανε, εμμένοντας στην πρότασή του για μετεκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων. «Δεν υπάρχουν επιδοκιμασίας και αποδοκιμασίες, σε ό,τι αφορά την ανάγκη η χώρα να είναι σταθερή, που να γίνονται πιστευτές. Δεν υπάρχουν κόμματα υπεύθυνα και σοβαρά, τα οποία κατ’ουσίαν και μέσα στον πυρήνα της σκέψης τους να αποκλείουν να παράσχουν στη χώρα αυτό που χρειάζεται» τόνισε, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα και στη Δημοκρατική Αριστερά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *