Κόσμος

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση World Travel Market 2019

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Άνοιξε χθες τις πύλες της στο Λονδίνο η έκθεση World Travel Market 2019 που πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό κέντρο «ExCeL – London1 Western Gateway, Royal Victoria Dock London Docklands» και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία και για επιχειρηματικές συμφωνίες.

Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου μετέχουν φέτος 200 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα για να βρουν και να δικτυωθούν με 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους, ψηφιακούς επηρεαστές και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες.

Η έκθεση συμπληρώνει φέτος τα 40 χρόνια. Στην έκθεση συμμετέχουν για ακόμη μία χρονιά με αυτόνομο περίπτερο το Επιμελητήριο και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων ενώ στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στο Λονδίνο θα βρίσκονται αυτές τις ημέρες και ζακυνθινοί τουριστικοί επιχειρηματίες, όπως ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Πλάνου Θ. Κολπονδίνος και ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Φιλιπποπολίτης που φωτογραφήθηκαν μαζί με την Δ/νων Σύμβουλο το ΕΟΤ Α. Γκερέκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *