Ζάκυνθος

΄Αρχισαν οι πωλήσεις διακοπών του ΄23 ενώ αυξάνονται οι πτήσεις για το επόμενο καλοκαίρι

Με τους καλύτερους οιωνούς αντιμετωπίζεται ήδη η νέα τουρiστική σεζόν του 2023 για την Ελλάδα και για νησιά με διεθνές πρόσημο, όπως η Ζάκυνθος.


Η τελευταία διεθνής έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο και οι πληροφoρίες που διαρρέουν από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης δείχνουν μεγάλη κινητικότητα και ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο ιστότοπος Capital.gr , o μεγαλύτερος tour operator της Ευρώπης, ο γερμανικός όμιλος της TUI, έχει ανακοινώσει εκπτώσεις σε όσους προγραμματίσουν τις διακοπές τους για την επόμενη χρονιά, ενώ αναφέρει πως, ειδικά για τα ελληνικά νησιά, όσοι εξασφαλίσουν τις διακοπές τους το 2023 εγκαίρως θα έχουν πλήρη έλεγχο των τιμών. Οι τιμές για πρόωρη κράτηση είναι ιδιαίτερα θελκτικές.

Στα νησιά που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά και οι προσφορές του ταξιδιωτικού κολοσσού ισχύουν και για τα brands Robinson, TUI Blue, Magic Life, Suneo, Riu και TUI Kids Club.


Οι εκπτώσεις για όσους κλείσουν το ταξίδι τους έως τις 28 Νοεμβρίου για την επόμενη σεζόν (από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2023) μπορεί να φτάνουν έως το 40%, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών πακέτων με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή.


Η TUI είχε θέσει ως στόχο φέτος να φέρει στην Ελλάδα 3 εκατομμύρια τουρίστες, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επετεύχθη. Επόμενο “σκαλοπάτι” είναι ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει την επόμενη χρονιά.
Η Ελλάδα ξεχωρίζει και στα προγράμματα του δεύτερου σημαντικότερου ομίλου, του FTI.


Ο όμιλος προχωρά σε αύξηση των πτήσεων προς Κρήτη και Ρόδο και έχει επεκτείνει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων έως τον Νοέμβριο του 2023. Ο FTI προσθέτει επίσης στο πρόγραμμά του και το αεροδρόμιο του Άραξου. Εξίσου σημαντική κίνηση είναι πως στα πακέτα διακοπών προσθέτει για το 2023 νέα ξενοδοχεία από τη μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel και θέρετρα μόνο για ενήλικες. Επεκτείνει επίσης τα πακέτα Fly & Drive, τα πακέτα περιηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αυξάνοντας την επιλογή κατά 40%. Επίσης, σε προσφορά για πρώτη φορά είναι το οκταήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι “Ionian Fantasy” από την Κέρκυρα.


Και ο γερμανικός tour operator ETI ξεκίνησε τις πωλήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023, και προσφορές για early booking σε Ελλάδα, Τυνησία και Αίγυπτο. Τα ελληνικά πακέτα περιλαμβάνουν την Κρήτη και την Κέρκυρα. Την επόμενη σεζόν θα προσφέρει συνολικά σε όλους τους προορισμούς του τετραψήφιο αριθμό ξενοδοχείων και οι εκπτώσεις προκρατήσεων φτάνουν το 25% για όσες κρατήσεις πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου.


Από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που ανακοίνωσαν επέκταση των πακέτων για την Ελλάδα ήταν η Jet2.com και η Jet2holidays. Η βρετανική Jet2 ανακοίνωσε ένα μεγάλο πρόγραμμα για την Ελλάδα το 2023, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της σε 1,3 εκατ. θέσεις, ξεκινώντας παράλληλα νωρίτερα την επόμενη σεζόν.


Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει 15 διαθέσιμους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων τριών νέων δρομολογίων (Μπρίστολ-Χανιά, East Midlands – Σαντορίνη και Λονδίνο Στάνστεντ – Αθήνα), αύξηση χωρητικότητας με 1,3 εκατ. αφίξεις θέσεων προς πώληση, επέκταση σεζόν, με πτήσεις το Πάσχα προς Ρόδο και Χαλκιδική, και αυξημένη συχνότητα σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σκιάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *