Από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στο νησί μας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου ο οποίος προετοιμάζει το συνδυασμό του για τις εκλογές και έχει επαφές με κατοίκους και φορείς.
Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Σπύρου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Διοικητήριο και εκεί θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Ζακύνθου.
«Αγωνιζόμαστε για μια Περιφέρεια που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις ανάγκες των κατοίκων των νησιών μας» δήλωσε ο κ. Σπύρου ο οποίος μιλώντας στον –Ε- ανέφερε πως ο συνδυασμός «ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» δίνει έμφαση στα σοβαρά θέματα της υγείας γι’ αυτό και σήμερα το πρωί θα πάει στο Νοσοκομείο.
Μίλησε με πολλούς ανθρώπους αλλά και με επιχειρηματίες του τουρισμού οι οποίοι που είπαν πως δεν είναι δυνατόν να μην προσφέρονται υπηρεσίες στο Νοσοκομείο μας και να μην ασχολούνται οι αρχές με τη στελέχωσή και λειτουργία του, είπε ο κ. Σπύρου ο οποίος αναρωτήθηκε αν θα το μετατρέψουν σε Κέντρο Υγείας!
Η ανακοίνωση του συνδυασμού για την επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη αναφέρει:
Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» και παρουσίαση υποψηφίων. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων , κ. Σπύρος Σπύρου ,θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων.