Κοινωνία

Volotea: Νέα αεροπορική σύνδεση Ζάκυνθος – Ναντή

Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που συνδέει μεσαίου μεγέθους πόλεις και ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ανακοίνωσε σήμερα τρεις νέους προορισμούς που θα εμπλουτίσουν την προσφορά της στην Ελλάδα: δύο νέες συνδέσεις από Αθήνα προς Μπορντό και Νάντη και μία από Ζάκυνθο προς Νάντη.

Το νέο δρομολόγιο προς Μπορντό, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο) από τις 28 Μαΐου, προβλέπει προσφορά άνω των 9.000 θέσεων, ενώ οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νάντης θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη και Κυριακή) από 29 Μαΐου με περισσότερες από 10.000 θέσεις προς πώληση.

Το δρομολόγιο μεταξύ Ζακύνθου και Νάντης, που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένο με μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη) και προσφέρει περισσότερες από 5.000 θέσεις.

Η ανακοίνωση των νέων πτήσεων προς τη Νάντη και το Μπορντό επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ένα ευρύ και πλήρες φάσμα προορισμών στους Έλληνες επιβάτες. Από το 2015, τη χρονιά του ντεμπούτου της στην Αθήνα, η Volotea έχει μεταφέρει περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα, με σύνολο πάνω από 31.000 πτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *