Κοινωνία

Β. Καψαμπέλη: Σε 30 διαφορετικά σημεία θα μπουν οι υπογειοποιημένοι κάδοι

Το θέμα των υπογειοποιημένων κάδων ανέπτυξε μιλώντας στον –Ε- η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Καψαμπέλη η οποία μετά και από συζήτηση που έγινε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, εξήγησε ότι θα αντικατασταθούν πολλοί από αυτούς που βρίσκονται σήμερα στην πόλη και είναι σε κακή κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αντιδήμαρχος, «300 κάδοι θα αφαιρεθούν από την πόλη και στη θέση τους θα μπουν οι υπογειοποιημένοι. Αυτοί θα τοποθετηθούν σε 30 σημεία και θα διαμερισματοποιηθούν. Ο καθένας θα χωράει 5 κυβικά για τα απορρίμματα που θα δέχεται ενώ τώρα ο κάθε κάδος χωράει 300 λίτρα.

Δεν θα έχουμε μυρωδιές και το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται δεν επιτρέπει να διαφεύγουν οι οσμές. Είναι στεγανοποιημένοι και θα έχουν μεγάλο χώρο».

Μεταξύ άλλων συζητείται να μπουν αρκετοί από αυτούς τους υπογειοποιημένους κάδους στην οδό Αλ. Ρώμα για λόγους αισθητικής, αλλά και αλλού για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι μπήκε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού για τους κάδους, κάτι που ψηφίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *