Κοινωνία

Το Τοπικό Συμβούλιο Καλαμακίου ζητά τη βοήθεια των επιχειρηματιών για την αναβάθμιση της περιοχής

Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμακίου με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τους κατοίκους και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην κοινότητα να συμβάλουν ενεργά στην αναβάθμιση της εικόνας της περιοχής μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων οφείλουν να διατηρούν καθαρούς τους χώρους που βρίσκονται μπροστά από τα καταστήματα τους.

Επίσης σας ενημερώνουμε σύμφωνα με την   κανονιστική του Δήμου απαγορεύεται η τοποθέτηση ταμπελών κάθετα στα πεζοδρόμια,  παρακαλούμε τους επιχειρηματίες που έχουν καλύψει κοινόχρηστους χώρους με πινακίδες να τις απομακρύνουν άμεσα χωρίς την μεσολάβηση των διωκτικών αρχών καθώς αποτελεί όχι μόνο παράνομη πράξη και διώκεται ποινικά, αλλά  αποτελεί άσχημη εικόνα για την περιοχή μας.

Η κάθε είδους παρενόχληση της ελευθερίας διέλευσης των ανθρώπων όπως κατάληψη κοινοχρήστων χωρών, πεζοδρόμια άγρα πελατών, (κράχτες) παράνομη αφισοκόλληση) είναι ασυνειδησία και αδιαφορία για το σύνολο  και βλάπτει την εικόνα όλων, πολύ περισσότερο από όσο προωθεί τα συμφέροντα των ολίγων.

Ας μην αφήσουμε τις κακές πρακτικές ορισμένων να συμπαρασύρουν την πλειοψηφία των καλών επιχειρηματιών και ας μην έχουμε ως παράδειγμα γειτονικές περιοχές που αποδεδειγμένα έχουν αμαυρώσει την εικόνα του νησιού.

Αλλάζουμε την εικόνα μας, ομορφαίνουμε την κοινότητα μας, διεκδικούμε τα δέοντα.

Όλοι μαζί μπορούμε συνεργαστούμε για το καλό όλων μας και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη εικόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *