Σήμερα το πρωί τελέσθηκε η θεία λειτουργία
Της Αγγελικής Ξενόφου
Οι θρησκευτικές τελετές για τον Πολιούχο της Ζακύνθου, Άγιο Διονύσιο, συνεχίζονται και σήμερα αργά το απόγευμα θα τελεσθεί δέηση στην εκκλησία.
Η δέηση θα γίνει στις 8 μ.μ. και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει στα προπύλαια του Ναού.

Εν τω μεταξύ το πρωί τελέσθηκε η θεία λειτουργία με την τήρηση όλων των μέτρων και με την παρουσία τριών Μητροπολιτών και των πιστών που με μάσκες προσήλθαν στο εσωτερικό του ναού.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη για τους πιστούς που θέλουν να εισέλθουν στην εκκλησία για να προσκυνήσουν το Ιερό Σκήνωμα, ισχύουν τα εξής:
Η είσοδος στον Ναό πραγματοποιείται από την ράμπα ΑΜΕΑ (στα προπύλαια), υπάρχει σειρά για προσκύνημα ΜΟΝΟ και υποχρεωτική έξοδος από την νότια πύλη.

Από την πλευρά της θάλασσας (βόρια πύλη) υπάρχει πρόβλεψη για άτομα που εισέρχονται στον Ναό για εκκλησιασμό, μισή ώρα πριν την έναρξη των ιερών Ακολουθιών και μέχρι τον αριθμό των 50 ατόμων.
Συστήνεται επίσης η χρήση μάσκας έξωθεν του Ναού για τους προσκυνητές και τους παρευρισκόμενους.