Κοινωνία

“Τίτλοι τέλους” για ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας στη Ζάκυνθο

Πληροφορίες θέλουν την Τράπεζα Πειραιώς να προετοιμάζει το κλείσιμο καταστημάτων περιορίζοντας τα σε 420 καταστήματα, από τα 484 που αριθμεί σήμερα.

Μεταξύ των καταστημάτων που βάζουν λουκέτο τους επόμενους μήνες είναι ένα από τα δύο τραπεζικά καταστήματα της Ζακύνθου και σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων.

Για το θέμα έκανε ανάρτηση στο facebookο τέως  Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ Θ. Γαλιατσάτος σημειώνοντας :  «5(!) καταστήματα της Πειραιώς κλείνουν με απόφαση της διοίκησης στο τέλος Ιουλίου 2021, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Τρία από αυτά βρίσκονται στα νησιά μας: 1383 Ληξουρίου,  2452 Ζακύνθου, 2450 Κέρκυρας (Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας). Μείζον ζήτημα για την οικονομία των περιοχών, ιδιαίτερα των πιο μικρών όπως η περίπτωση της πόλης του Ληξουρίου που σταδιακά απογυμνώνεται από δομές σημαντικές για την αναπτυξιακή του προοπτική.

Μέγιστο ζήτημα η τύχη των εργαζομένων στα καταστήματα αυτά, τι επιλογές έχουν μπροστά τους άραγε; οι τοπικές αρχές, οι βουλευτές, τα συνδικαλιστικά όργανα , τα κόμματα επιβάλλεται να πάρουν θέση. Υπενθυμίζουμε και την προηγούμενη απόφαση της διοίκησης της Πειραιώς να κλείσει τα καταστήματα σε Ιθάκη, Παξούς, Λευκίμμη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *