Ζάκυνθος

Την Πέμπτη στη Ζάκυνθο η Περιφερειάρχης

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του βρίσκεται το έργο της κατασκευής του εργοστασίου της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Λίβα καθώς εντός των ημερών υπογράφεται η  σύμβαση με τον ανάδοχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε- η Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων έρχεται στη Ζάκυνθο την προσεχή Πέμπτη για την υπογραφή της σύμβασης η οποία θα γίνει από κοινού με το Δήμαρχο καθώς το έργο δημοπρατήθηκε από το Δήμο.

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και Νικήτας Αρετάκης θα συνυπογράψουν τη σύμβαση κατασκευής της μονάδας στο Λίβα και ευχή όλων είναι το έργο να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα για να μην υπάρχουν πλέον εικόνες μικρών χωματερών που είναι διάσπαρτες στο νησί.

Η πληροφορία για την επικείμενη άφιξη της Περιφερειάρχη έγινε γνωστή στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδρίασε την Παρασκευή και το Σαββάτο μέσω τηλεδιάσκεψης και με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη και τις δύο  ημέρες.

Σημειώνεται πως η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου μέσω του –Ε- είχε κάνει γνωστό ότι θα υπογραφεί η σύμβαση για το εργοστάσιο στο Λίβα στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε αμέσως μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην γειτονική Κεφαλονιά πριν από μία περίπου εβδομάδα. Εκεί δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για τα ζητήματα διαχείρισης των απορριμμάτων και για τα δύο νησιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *