Κοινωνία

Θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο και την ΠΕΖ

Θέσεις για μόνιμο προσωπικό και μάλιστα πτυχιούχους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα τόσο στο Δήμο Ζακύνθου όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου.

Πρόκειται για την 13K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που περιλαμβάνει την κάλυψη θέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Σε ότι αφορά το νησί μας, προβλέπεται η πρόσληψη ενός ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού στο Δήμο Ζακύνθου, ενός ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού στην ΠΕ Ζακύνθου, και ενός Π.Ε  Πολιτικών Μηχανικών στο Δήμο Ζακύνθου.

Ασφαλώς και οι ανάγκες για μόνιμο και κυρίως εξειδικευμένο προσωπικό στους ΟΤΑ του νησιού μας είναι πολύ μεγαλύτερες, ωστόσο πρόκειται για ένα πρώτο βήμα.

Αναλυτικότερα, το  ΑΣΕΠ γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 13K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1468) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *