Quantcast

Γνώμες

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!

Ατελείωτη είναι η ταλαιπωρία των κατοίκων στο κέντρο της πόλης μετά και την πεζοδρόμηση της Αλ. Ρώμα αφού χάθηκαν και οι εναπομείνασες θέσεις στάθμευσης για τα οχήματα των κατοίκων της πόλης.

Αν και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τη δύσκολη πραγματικότητα που διαμορφώνεται για τους κατοίκους σε κάθε καλοκαιρινή σεζόν και τουριστική περίοδο, οι μόνοι που δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας. Άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς διαμένουν εκτός της πόλης και άρα έχουν γνώση μόνο για εκείνα που συμβαίνουν στις γειτονιές τους.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ήταν ένας ακόμα Γολγοθάς για τους κατοίκους και δεν υπήρχε ελεύθερο σημείο στάθμευσης σε μία ακτίνα δύο τουλάχιστον χιλιομέτρων από τα δέντρα του Άμμου μέχρι την πλατεία Σολωμού. Αυτό το Γολγοθά οι κάτοικοι έπρεπε να τον ανέβουν και να πουν κι ευχαριστώ στους εκλεγμένους που με τόσο μεγάλη ευκολία ανοίγουν το στόμα τους και κάνουν τοποθετήσεις σαν ρήτορες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου…

Το πλέον απίστευτο είναι ότι από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η μελέτη του κυκλοφοριακού έως τώρα δεν έχει βρεθεί οι χώροι για το πάρκινγκ και οι αιρετοί αδιαφορούν για την ταλαιπωρία του κόσμου!

Τετραετίες επί τετραετιών έχουν περάσει, οι Δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται αλλά χώρους στάθμευσης δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βρουν για να αντιμετωπίσουν ένα από τα βασικότερο προβλήματα της πόλης μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *