Quantcast

Γνώμες

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ

Οι παρεμβάσεις στον τραπεζοειδή προβλήτα που υπέστη ζημιές από το σεισμό του 2018 δεν πρέπει να καθυστερήσουν και η επόμενη άνοιξη πρέπει να μας βρει με το έργο τελειωμένο.

Η απάντηση δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις καθώς είναι αδιανόητο ένα τουριστικό νησί να μην μπορεί να  ευπρεπιστεί, τη χρονική περίοδο που δέχεται τους επισκέπτες του.

Αυτό το διάστημα (και εδώ και αρκετό καιρό) η εικόνα του τραπεζοειδή θυμίζει εργοτάξιο καθώς εκεί, εκτός των άλλων ετοιμάζονται και τα μπλόκια τα οποία πηγαίνουν στα Στροφάδια για τα έργα στο λιμάνι. 

Καλώς γίνονται όλα αυτά, όμως η τουριστική Ζάκυνθος πρέπει μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο να έχει τελειώσει τα έργα στο εν λόγω σημείο  και ο εργολάβος να το παραδώσει σε χρήση.

Όποιος φτάνει με το πλοίο της γραμμής δεν μπορεί να βλέπει αυτή την εικόνα μπροστά από την εκκλησία του Πολιούχου μας Αγίου Διονυσίου γι’ αυτό ζητάμε την επίσπευση όλων των έργων.

Με την ευκαιρία καλούμε το Δήμο και τη Λιμενική Επιτροπή να εξετάσουν την περίπτωση ο τραπεζοειδής να χρησιμοποιηθεί για στάθμευση οχημάτων, με τις αναγκαίες διαγραμμίσεις στο χώρο και ότι άλλο χρειάζεται.

Για να είναι χρήσιμο το έργο το οποίο ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουμε γιατί κατασκευάστηκε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *