Ελλάδα

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στην Πάτρα

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και συνεχίστηκε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου η δίκη για τη δολοφονία της Χρ. Κλουτσινιώτη (συζύγου του επίσης δολοφονηθέντα Ντίμη Κορφιάτη) στην Πάτρα, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο.

Την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε η μητέρα της 37χρονης Χριστίνας και την Δευτέρα  κατέθεσε ο μάρτυρας που δήλωσε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τους δύο εκτελεστές της 37χρονης από την Αθήνα στην Ηλεία και μετά τους επέστρεψε ξανά στην Αθήνα.

Ο άνδρας (σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εφημερίδα Πελοπόννησος) κατέθεσε όσα ισχυρίζεται ότι άκουσε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δύο κατηγορούμενους. Υποβλήθηκε σε εξαντλητική εξέταση από τους συνηγόρους υπεράσπισης, με προφανή στόχο να διαβρώσουν την αξιοπιστία του, καθώς αμφισβήτησαν ευθέως την μαρτυρική του κατάθεση και άφησαν υπονοούμενα για συναλλαγή με τις διωκτικές αρχές. Η πιο σημαντική στιγμή της κατάθεσης του μάρτυρα, ήταν ότι δεν αναγνώρισε σε φωτογραφίες που του επιδείχθηκαν, το πρόσωπο του γνωστού εφοπλιστή που κατηγορείται για απλή συνέργεια, σε σχέση με το σκάφος που φέρονται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 8 άτομα, τα οποία βαρύνονται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της φυσικής και ηθικής αυτουργίας αλλά και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

Συνολικά θα καταθέσουν στο δικαστήριο 28 μάρτυρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *