Ζάκυνθος

Συνεχείς αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα σε μαγαζιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και ήδη έχουν επιβληθεί βαριά πρόστιμα σε μαγαζιά.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη (22.07.2021), πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, βεβαιώθηκε παράβαση σε κέντρο διασκέδασης, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και επιβλήθηκε, διοικητικό πρόστιμο 5.000 και αναστολή λειτουργίας για επτά ημέρες.

Επιπλέον, την Τετάρτη (21.07.2021), το βράδυ στη Ζάκυνθο, βεβαιώθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για επτά ημέρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για εξυπηρέτηση πελατών σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκαν (7) παραβάσεις στην Κέρκυρα,  (7) στη Ζάκυνθο, (3) στη Λευκάδα και (1) στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *