Αθλητισμός

Συνάντηση για την συντήρηση και αναβάθμιση των γηπέδων του τένις στην Αγία Τριάδα

Συνάντηση μεταξύ της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Κατερίνας Μοθωναίου και του προπονητή του ΖΑΟΑ Μάνου Βαζαίου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με σκοπό την συντήρηση και την αναβάθμιση των γηπέδων στην Αγία Τριάδα.

Ακόμα στην κ. Μοθωναίου, παραδόθηκε φάκελος που περιέχει όλη την μελέτη των τεσσάρων γηπέδων αλλά και λεπτομέρειες για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν ώστε τα γήπεδα να είναι πλήρως λειτουργικά και τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του αθλήματος. Σύμφωνα με τον κ. Βαζαίο, αυτό που χρειάζονται άμεσα τα γήπεδα του τένις στην Αγίρα Τριάδα είναι αλλαγή δαπέδου που έχει φθαρεί με το πέρασμα των χρόνων, αλλαγή και επιδιόρθωση της περίφραξης και φωτισμός.

Από την πλευρά της η Κα Μοθωναίου εξήγησε ότι «είναι θετική στο να βοηθήσει η περιφέρεια αλλά χρειάζεται πρώτα να ολοκληρωθεί το θέμα του Αιγιαλού».

Σύμφωνα με τον κ. Βαζαίο, «οι επόμενες κινήσεις θα είναι οι επαφές με τους ανθρώπους του Δήμου  ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και κάποια στιγμή να τελειώσει αυτή η κατάσταση ώστε να μπορέσουν να γίνουν ωραία πράγματα και ο κόσμος να χαίρεται και να τα απολαμβάνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *