Κοινωνία

Σύλλογος Καρκινοπαθών Ζακύνθου: Επαφές με τις τοπικές αρχές. Αναζητούνται γραφεία για το Σύλλογο

Συνάντηση με το Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη θα έχουν την Παρασκευή τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ζακύνθου που όλο το προηγούμενο διάστημα ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με το Βουλευτή Διονύση Ακτύπη και την Αντιπεριφερειάρχη Κατερίνα Μοθωναίου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημερώνουν τις αρχές για το έργο τους και παράλληλα ζητούν την συνδρομή για την εξασφάλιση ενός χώρου όπου θα στεγάζουν τα γραφεία τους.

Στον Ερμή μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Καρακασίδη σημειώνοντας πως είναι σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος όπου τα μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να απευθύνονται, ενώ μέσω του Ερμή απηύθυνε κάλεσμα και στους συμπολίτες μας να ενημερωθούν για τον Σύλλογο και να εμπλακούν σε αυτή την κοινή προσπάθεια που δεν αφορά μόνο τους ασθενείς αλλά και το σύνολο της κοινωνίας.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου, η συζήτηση με τον Βουλευτή εστιάστηκε στις χημειοθεραπείες που μπορούν να γίνουν στο Νοσοκομείο, έτσι ώστε να υπάρχει λιγότερη ταλαιπωρία αλλά και κόστος για τους ασθενείς, ενώ εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να δοθεί ειδικό επίδομα για όσους χρειάζεται να ταξιδέψουν συχνά από Ζάκυνθο για Πάτρα ή Αθήνα για τις θεραπείες τους.

Η συζήτηση με την κ. Μοθωναίου αφορούσε κυρίως την παραχώρηση γραφείων ενώ βοήθεια σε αυτή την κατεύθυνση θα αναζητηθεί και από το Δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *