Κοινωνία

Στον Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής: Στροφάδια, λιμάνι Βολιμών και Αργάσι έθεσε η Κ. Μοθωναίου

Της Αγγελικής Ξενοφου

Επίσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποίησε πρόσφατα η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Αικατερίνη Μοθωναίου όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη, με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο  καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η κ. Μοθωναίου βρίσκεται στην Αθήνα από την αρχή της εβδομάδας και έχει συνεχείς συναντήσεις για ζητήματα της Ζακύνθου.

Για τα λιμενικά έργα υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του έργου που υλοποιείται στα Στροφάδια και που λόγω της απόστασης και της έλλειψης συγκοινωνίας είνα γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο εργολάβος πρέπει να ολοκληρώσει το έργο καθώς έχει αναλάβει και την επισκευή του λιμανιού στην πόλη της Ζακύνθου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης κάνει γνωστά τα ακόλουθα:  “Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η πορεία μιας σειράς από παρεμβάσεις που αφορούν στα λιμενικά έργα στα Στροφάδια, οι  ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αγίου Νικολάου Βολιμών προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη των εργασιών καθώς και η ανάπλαση της παραλίας του Αργασίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *