Κοινωνία Πολιτισμός

Στο Λόφο του Στράνη η Συνέλευση του Π.Σ. “Ούγος Φώσκολος”

Την ετήσια γενική συνέλευση των μελών του, πραγματοποιεί το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Λόφο του Στράνη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ούγος Φώσκολος”.

Η συνέλευση γίνεται για πρώτη φορά σε υπαίθριο χώρο, για την αποφυγή συνωστισμού και με την παραίνεση, η προσέλευση των μελών του σωματείου, να γίνει με τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας.

Στην διάρκεια της Γενικής συνέλευσης θα γίνει ενημέρωση για τα πεπραγμένα των ετών 2019 και 2020 και θα συζητηθούν οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα διεξαχθεί φέτος η ετήσια διεθνής επιστημονική συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή καθηγητών από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, για λόγους προστασίας από τον κορονοιό.

Στον αντίποδα της εξέλιξης αυτής το Δ.Σ. δίνει έμφαση στον εμπλουτισμό της έκθεσης και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν τα νέα αποκτήματα του Μουσείου, μεταξύ των οποίων είναι και μια σειρά σπάνιων εκδόσεων με έργα του ποιητή, που χρονολογούνται από το 1797 έως τις αρχές του περασμένου αιώνα.

Photo: Estudio de Fotografia Sidney Bloch

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *