Ζάκυνθος

Στο επίκεντρο της επίσκεψης Χρυσοχοΐδη στη Ζάκυνθο, η εγκληματικότητα, ο Λαγανάς και η απόδοση των αστυνομικών αρχών

Την Ζάκυνθο επισκέφθηκε σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μ. Καραμαλάκης, προκειμένου να ελέγξουν αν τηρούνται τα μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοϊού ιδιαιτέρως στην περιοχή του Λαγανά αλλά και την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών.

Κατά την άφιξη του στην Ζακύνθου, ο κ. Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου είχε συναντήσει με τους Αξιωματικούς της αστυνομίας ενώ στην συνέχεια παραβρέθηκε σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς ώστε να ακούσει τα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζουν.

«Επισκεπτόμαστε σήμερα τη Ζάκυνθο με στόχο να εξετάσουμε αν οι αποφάσεις μας  ικανοποιούν τους κατοίκους  της Ζακύνθου και να βελτιώσουμε την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών, τις οποίες ενισχύσαμε με 120 αστυνομικούς ενώ πέρυσι είχαμε μόνο 17» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ενώ παράλληλα τόνισε ότι «αποτελεί απόφαση μας, η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομία και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στο Λαγανά».

«Θα είμαστε εδώ καθημερινά, με όλες μας τις υπηρεσίες, θα είμαστε παρόντες για να βελτιώσουμε τη ζωή των κατοίκων  της Ζακύνθου αλλά και των επισκεπτών. Η Ζάκυνθος είναι από τα πιο όμορφα μέρη στο πλανήτη και δικαιούται νομιμότητα, ελευθερία και καλή ζωή για τους ανθρώπους» ανέφερε για τους πολίτες της Ζακύνθου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και επίσης δήλωσε ότι «το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν επιχειρήσεις από τις αστυνομικές αρχές αλλά και άλλες υπηρεσίες που θα έρθουν στο νησί , έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ηρεμία».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Χρυσοχοΐδης στην περιοχή του Λαγανά, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη παραβατικότητα τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας ότι «γίνονται κάθε μέρα επιχειρήσεις  στο Λαγανά, δεν θα αφήσουμε να γίνει κέντρο διάδοσης της πανδημίας, δίνουν μάχη οι υπηρεσίες προκειμένου να μην γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις που διαδίδουν και διασπείρουν τον κορονοϊό».

Τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης για την συνάντηση με τους τοπικούς φορείς δήλωσε ότι «οι εκπρόσωποι των κατοίκων της Ζακύνθου δηλώνουν ικανοποιημένοι θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια μέχρι τέλους, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα στο νησί».

Μετά το πέρας των συναντήσεων του, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, μαζί με το Βουλευτή Ζακύνθου κ. Διονύσιο Ακτύπη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Στασινόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Λαγανά κ. Χαράλαμπο Βαρβαρίγο αλλά και τους αξιωματικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου, μετέβησαν στο Λαγανά, όπου ο κ. Υπουργός είδε από κοντά την περιοχή.

Ένα σχόλιο

  1. Μέρα τι να το κάνω…Βράδυ μετά της μια να τον πάτε να δει και καμιά ξεβρακωτη!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *