Ζάκυνθος

Στις 26 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η δίκη για την ληστεία Αρετάκη

Πολύ σύντομα αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι του τέλους στην πολύκροτη δίκη που αφορά την ληστεία εις βάρος του Δημάρχου Νικήτα Αρετάκη και  συνεχίστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας  με την απολογία των δύο κατηγορουμένων.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας τους τόσο ο αλλοδαπός που κατηγορείται ως δράστης και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών όσο και ο συμπατριώτης μας πρώην αστυνομικός που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 20 έτη για ηθική αυτουργία, επανέλαβαν πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο πρώτος επανέλαβε πως την ημέρα της ληστείας βρισκόταν εκτός Ζακύνθου, ενώ ο δεύτερος υπογράμμισε πως η εμπλοκή του οφείλεται στις κατηγορίες του πρώην Αστυνομικού  Διευθυντή Κ. Δίπλα με την συνδρομή των βασικών μαρτύρων κατηγορίας που ήταν η γυναίκα από την Αλβανία αλλά και ο ζακυνθινός επιχειρηματίας.

Η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί στις 26 Ιανουαρίου με την πρόταση του Εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των δικηγόρων και τότε αναμένεται και η έκδοση απόφασης για την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση  στο πανελλήνιο.

M.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *