Κοινωνία

Στις 13 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις

Στις 13 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2020 και όπως προβλέπει η νομοθεσία επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των καλοκαιρινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιουλίου

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου Λιλή Μπουζιάνου

Μιλώντας για το θέμα των εκπτώσεων η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου Λιλή Μπουζιάνου ανέφερε πως τα καταστήματα στο νησί μας έχουν μεγάλες προσφορές από τώρα λόγω της οικονομικής στενότητας που δημιούργησε η πανδημία και το  lock down. «Μπορεί οι εκπτώσεις να αρχίζουν στις 13 Ιουλίου αλλά εμείς έχουμε συνέχεια προσφορές γιατί πρέπει να δοθούν τα εμπορεύματα που αγοράστηκαν την άνοιξη και δεν πουλήθηκαν γιατί τα καταστήματα ήταν κλειστά» δήλωσε η κ. Μπουζιάνου και ακολούθως ανέφερε ότι ο Σύλλογος ζητά να σταματήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και να γίνονται στην ώρα τους, δηλαδή στο τέλος της σεζόν.

Οι θερινές εκπτώσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη νομοθεσία η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων επιτρέπεται τις εξής οκτώ Κυριακές: Την πρώτη των χειμερινών εκπτώσεων, των θερινών εκπτώσεων και του εκπτωτικού δεκαημέρου του Νοεμβρίου. Προβλέπεται επίσης ότι για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μπορούν τα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου στις τουριστικές περιοχές των δύο πόλεων.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *