Ελλάδα

Στην Ντόχα του Κατάρ σήμερα ο Πρωθυπουργός


Πριν λίγες ημέρες διέρρευσε από ορισμένες πηγές ότι στις προθέσεις του αρχηγού του κράτους του Κατάρ ήταν να επισκεφτεί τη Ζάκυνθο κατά την διάρκεια πολυήμερης κρουαζιέρας με τα πολυτελή σκάφη της οικογένειας. ΄Ηδη ο πατέρας του, ο πολύ γνωστό μας από το παρελθόν Αλ Θανί, είναι για τον ίδιο λόγο εδώ και μέρες στην Κέρκυρα.


Όμως φαίνεται πως το ταξίδι ματαιώθηκε ή αναβλήθηκε λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.


Πράγματι σήμερα που συνεδριάζει στη Βουλή η σύνοδος των Προέδρων για να συμφωνηθεί πότε θα αρχίσει η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις παρακολουθήσεις, πότε θα αρχίσει τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή και πότε θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στη Ντόχα.


Θα συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Tamim Bin Hamad Al Thani. Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική συνομιλία στα τέλη του Ιουλίου, αμέσως μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στην Ελλάδα, όπου ανακοινώθηκαν επενδύσεις στη χώρα μας.


Τώρα αν στις συνομιλίες γίνει συζήτηση και για το “οικόπεδο” sτο ναυάγιο, γι’ αυτό ακόμα δνε υπαρχουν πληροφορίες.


Ίσως μετά το ταξίδι μάθουμε πολλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *