Ζάκυνθος

Στην Εισαγγελία η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Δημοτικό Κινηματογράφο

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας συζήτησε το θέμα «Νομιμότητα λειτουργίας του κυλικείου της επιχείρησης Κινηματογράφου Φώσκολου ως ξεχωριστή επιχείρηση για την λειτουργία υγειονομικού ενδιαφέροντος για την παρασκευή πρόχειρου γεύματος, κατόπιν αιτήματος Δημάρχου».

Μετά τη συζήτηση του θέματος και στην ψηφοφορία που ακολούθησε, πλειοψήφησε η θέση των συνδυασμών της αντιπολίτευσης που ζητούν να παραμείνουν τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία καθώς θεωρούν ότι η επιχείρηση που εκμεταλλεύεται τον Δημοτικό Κινηματογράφο, πρέπει να έχει έσοδα.

Η θέση των Συμβούλων της μειοψηφίας έλαβε 19 ψήφους, ενώ η θέση του Δημάρχου έλαβε 5 ψήφους.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα στείλει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Εισαγγελέα για έλεγχο, ενώ επεσήμανε ότι το ταμείο του Δήμου χάνει χρήματα και πρόκειται για έσοδα που χρειάζεται να λαμβάνει από τη διάθεση των κοινοχρήστων χώρων.

Οπως αναφέρει ο Δήαμρχος τα τραπεζοκαθίσματα της επιχείρησης δεν έχουν σχέση με τη λειτουργία του Κινηματογράφου η οποία δεν κινδυνεύει από την εφαμογή του νόμου.

Α.Ξ.

2 σχόλια

  1. Ρε ασχολησου με άλλα πιο σοβαρά θέματα και άσε ήσυχο τον κινηματογράφο.Πχ κόψιμο στα χόρτα δρόμους νερό σκουπίδια και άμα τα φτιάξεις πιάσε και τον κινηματογράφο άντε !!!!!!

  2. Όλη η μειοψηφία στο “Ιτζεδίν”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *