Ζάκυνθος

Στα εγκαίνια της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, ο Διονύσης Ακτύπης

Στα εγκαίνια της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, ο οποίος σε ανάρτηση του χαρακτήρισε σημαντική μέρα και για τη Ζάκυνθο την σημερινή!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διονύση Ακτύπη:

Σημαντική μέρα και για τη Ζάκυνθο η σημερινή! Εγκαίνια για την Πατρών – Πύργου παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα στην εγκαινίαση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου.

Πρόκειται για έναν αυτοκινητόδρομο που θα εγγυάται πλέον την ασφάλεια των οδηγών, ζήτημα υψίστης σημασίας, έτσι ώστε ποτέ πια να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε ζωές. Ταυτόχρονα, ήδη ελήφθησαν μέτρα ώστε μέχρι την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητοδρόμου να διασφαλισθεί η ακεραιότητα των πολιτών που διέρχονται από την παλαιά εθνική οδό.

Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος συνιστά παράλληλα και ένα έργο με αξιοσημείωτη αναπτυξιακή δυναμική η οποία έχει απήχηση και στον τόπο μας, δεδομένου ότι απ´ αυτόν θα διέρχονται με ασφάλεια και άνεση και οι εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Ζάκυνθο .

Η Κυβέρνηση αυτή εγκαινιάζει στημένα εργοτάξια δεν εγκαινιάζει παραπετάσματα, όπως συνήθιζε να κάνει ο Σύριζα. Δεν υπόσχεται αυτοκινητόδρομους για να ωφελήσει τους «δικούς» της εργολάβους. Ο Σύριζα επί των ημερών του απένταξε από τις διαγωνιστικές διαδικασίες το έργο, ενώ το έσπασε σε 8 κομμάτια.

Διασφάλισε με άλλα λόγια ότι ο δρόμος δεν θα γινόταν ποτέ. Πλέον έχει μπει το νερό στο αυλάκι, το έργο ξεκόλλησε και κατά δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εντός 3ων ετών ο δρόμος θα έχει παραδοθεί. Συνεχίζουμε με γενναία και αποφασιστικά βήματα το πρόγραμμα αναβάθμισης των υποδομών σε όλη την Ελλάδα.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *