Αθλητισμός

Στ. Γούναρης: Νίκησε ο κόσμος – θα βγάλουμε δελτία αλλιώς θα πάμε δικαστικά

Ο Στέλιος Γούναρης υποστήριξε ότι η ομάδα του Ιονίου έχει το πάνω χέρι και θα μετάσχει στη Super League 2 Νέο δικαστικό μέτωπο αναμένεται να ανοίξει η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο και υποστηρίζει ότι είναι οριστικά στη Super League 2. Βέβαια, η διοργανώτρια δεν την υπολογίζει ως μέλος της και ενημέρωσε τις υπόλοιπες ΠΑΕ ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 32 ομάδες, αφού η FIFA έκανε γνωστό ότι δεν δίνει παράταση μεταγραφών.

Ωστόσο, ο Στέλιος Γούναρης σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Ερμή 91,8» και στην εκπομπή “EL CLASICO”  επεσήμανε ότι οι Κυανοκίτρινοι δεν ζητούν να κάνουν μεταγραφές, αλλά τους ερασιτέχνες παίκτες να τους κάνουν επαγγελματίες και τόνισε ότι «οριστικά η ομάδα είναι στη Super League 2. Έχουμε το πάνω χέρι και αν χρειαστεί θα μιλήσουμε δικαστικά»!

Αναλυτικά: «Είμαστε στη Β’ Εθνική. Είναι οριστικό. Σήμερα η ΕΕΑ ούτε καν το συζήτησε το θέμα. Φυσιολογικό, γιατί είναι… περίπου ήττα για την ίδια. Στις 18 Οκτωβρίου που συνεδριάζει είναι υποχρεωμένη να δεχτεί την απόφαση αυτή. Η απόφαση του Εφετείου βγήκε από τη Δευτέρα, αλλά την κρατήσαμε για δικούς μας λόγους!

Κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αν τηρηθούν όσα μας είπαν. Εμείς ενημερώσαμε την ΕΠΟ και τη Super League 2 να μας εντάξουν στο δυναμικό τους. Στείλαμε την απόφαση που είναι 25 σελίδες. Η λίγκα τι θα πει; Θα πάει με το γνωστό τραγούδι, ότι δεν έχουμε δελτία. Εκεί είναι η δύναμή μας. Δελτία η ομάδα μπορεί να βγάλει, άσχετα με το τι διαδόθηκε.

 Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την επιστολή της FIFA. Δεν μας αφορά. Για εμάς είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Τον μήνα που μας είχαν ρίξει κατηγορία το 2016, γυρνάμε. Εμείς είμαστε νεοσύστατη ΠΑΕ που πήρε νομιμότητα 23 Σεπτεμβρίου.

Έγινε γιγαντιαία προσπάθεια για να δείξει η Ζάκυνθος το σθένος της. Νίκησε ο ζακυνθινός κόσμος. Καμία επιτροπή δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να βγάλουμε τα δελτία που είναι δικά μας. Εμείς δεν ζητάμε να κάνουμε μεταγραφές. Έχουμε ποδοσφαιριστές στο ερασιτεχνικό κομμάτι της ομάδας. Φορούν τα ερασιτεχνικά τους ρούχα και θέλουμε να τα κάνουμε επαγγελματικά.

Η δουλειά έχει γίνει σωστά. Η επιτυχία μας ήταν ότι είχαμε κλειστά χαρτιά και ξαφνικά έβρισκαν… βουνά μπροστά τους. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να βρούμε 24.000 ευρώ για τα δελτία. Όπως βοήθησαν οι έχοντες, να βοηθήσουν και οι μη έχοντες. Ο πρόεδρος της λίγκας είπε ότι αν παίρναμε άδεια, φυσικά θα μας έβαζε στο πρωτάθλημα. Ήταν σίγουρος ότι δεν θα παίρναμε άδεια. Η ομάδα είναι ισχυρή. Η θέση της είναι πάρα πολύ ισχυρή. Εμείς πλέον έχουμε τα πάνω χέρι, αν χρειαστεί θα μιλήσουμε και δικαστικά. Μπορεί να έχουμε και διαμάχες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *