Ελλάδα

Sky Express: Συνεχίζονται τα δρομολόγια προς Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Η εταιρία σημειώνει ότι θα διατηρήσει τα δρομολόγια Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος και Αθήνα – Ζάκυνθος, παρά την εξαίρεση του δεύτερου από τις επιδοτούμενες γραμμές

Με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ περί διακοπής των δρομολογίων επιδοτούμενης αεροπορικής σύνδεσης, Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος (και αντίστροφα), και την εξαίρεση του δρομολογίου Αθήνα – Ζάκυνθος (και αντίστροφα) από τις επιδοτούμενες γραμμές η Sky Express με ανακοίνωσή της διευκρινίζει τα εξής:

Η αεροπορική σύνδεση Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος (και αντίστροφα), θα συνεχιστεί κανονικά. Είναι ένα ζωτικής σημασίας για τα Ιόνια δρομολόγιο το οποίο η Sky Express θα εξακολουθήσει να υλοποιεί απρόσκοπτα και θα επαναδιεκδικήσει όταν επαναπροκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός.

Η σύνδεση Αθήνα – Ζάκυνθος (και αντίστροφα) η οποία εξαιρέθηκε από τις επιδοτούμενες γραμμές επίσης θα συνεχίζει να εξυπηρετείται από την εταιρεία μας. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Sky Express και της τοπικής κοινωνίας της Ζακύνθου είναι στέρεη, ισχυρή και θα συνεχιστεί.

Πηγή άρθρου:
https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2007985/sky-express-synehizontai-ta-dromologia-pros-kefalo.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *