Επίσημη επίσκεψη στη Ζάκυνθο πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας ο οποίος θα έχει αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα απονομής της δικαιοσύνης και τις τεράστιες ελλείψεις που έχει το δικαστικό μέγαρο σε προσωπικό αλλά και δικαστές.
Η επίσκεψη του υφυπουργού προετοιμάστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ζακύνθου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:
Το πρωί επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με το Δήμαρχο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μητροπολίτη. Ο υφυπουργός στη συνέχεια θα πάει στο Δικαστήριο και θα ενημερωθεί από τους άμεσα ενδιαφερόμενους για τις ελλείψεις, δηλαδή τους δικηγόρους, τους δικαστές και το λοιπό προσωπικό.
Επόμενος σταθμός του είναι το Διοικητήριο στην μεγάλη αίθουσα του οποίου θα πραγματοποιήσει τις επαφές και συναντήσεις του.