Ζάκυνθος

Σε πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής προχωρεί ο Δήμος για περίφραξη στο Λίβα

Σε πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής κατά ιδιώτη που έχει περιφράξει έκταση στο Λίβα, εκεί όπου λειτουργεί η μονάδα προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων προχωρεί ο Δήμος Ζακύνθου καθώς η περίφραξη αφορά οικόπεδο  που πρέπει να γίνει άμεσα εναπόθεση νέων δεματίων με απορρίμματα που φτάνουν εκεί για επεξεργασία.

Το θέμα απασχολεί το Δήμο Ζακύνθου εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς ο συγκεκριμένος ιδιώτης θεωρεί πως η έκταση την οποία έχει περιφράξει του ανήκει. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ ιδιωτών στην περιοχή όπου λειτουργεί η μονάδα και οι αντιπαραθέσεις αυτές οδηγούν σε νέες περιπέτειες για το Δήμο, ο οποίος να σημειωθεί πως έχει προχωρήσει σε απαλλοτρίωση της έκτασης όπου λειτουργεί η μονάδα και στο μέλλον θα λειτουργήσει η Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Κατά το παρελθόν ο Δήμος Ζακύνθου είχε κοινοποιήσει Εξώδικο στον ιδιώτη να απομακρύνει την περίφραξη που είχε τοποθετήσει και επειδή δεν υπήρξε ανταπόκριση προχωρεί σε νέες νομικές ενέργειες για τις οποίες χθες το μεσημέρι κλήθηκε να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο με κατεπείγουσα συνεδρίαση, προκειμένου να εξουσιοδοτήσει το Δήμαρχο για τις ενέργειες του.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς σε πολλές εκτάσεις στη Ζάκυνθο παραμένει θολό και εκτός από προστριβές μεταξύ ιδιωτών δημιουργούνται και αρρυθμίες όπως η συγκεκριμένη.

Ακολουθήστε το Ermisnews.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από τη Ζάκυνθο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *