Ζάκυνθος

Ryan Air: Επί τάπητος το πρόγραμμα των πτήσεων μετά την υπογραφή της συμφωνίας

Οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των πτήσεων που θα ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι η RyanAir στη Ζάκυνθο ήταν αντικείμενο συζήτησης της συνάντησης που είχε την περασμένη Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Παναγιώτης Κολύρης με στέλεχος της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κολύρης συναντήθηκε με την Διευθύντρια του νέου προγράμματος πτήσεων για τη Ζάκυνθο KateSherry, αφού η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των εκπροσώπων του νησιού μας και της εταιρείας ανοίγει το δρόμο για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των πτήσεων αλλά και τα αεροδρόμια με τα οποία θα συνδεθεί το νησί μας.

«Είναι γνωστό πως έχει ήδη υπογραφεί η συμφωνία και πλέον προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε την συνεργασία μας» ανέφερε ο κ. Κολύρης, συμπληρώνοντας πως η συμφωνία υπεγράφη πριν από αρκετό διάστημα μεταξύ της εταιρείας και του Δημάρχου Ζακυνθίων Στ. Μποζίκη, ως Προέδρου της ΣΑΖ.

Η εταιρεία προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει πτήσεις από τα αεροδρόμια του Πέργκαμον του Μιλάνου και του Σαρ Λε Ρουά στις Βρυξέλλες, ωστόσο αυτό ακόμη δεν έχει καθοριστεί.

«Η εταιρεία πιστεύει πως αυτοί οι δύο προορισμοί έχουν να προσφέρουν πολλά για να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών. Πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για την εταιρεία με την χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου αλλά και τον μεγαλύτερο αριθμό διακινούμενων επιβατών» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον κ. Κολύρη, οι λεπτομέρειες που αφορούν όχι μόνο τα αεροδρόμια με τα οποία θα συνδεθεί αεροπορικά η Ζάκυνθος, αλλά και την συχνότητα των πτήσεων, καθώς και την ημερομηνία έναρξης και λήξης θα συζητηθούν στην Επιτροπή Τουρισμού.

Αναφορά από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού έγινε και στην συνεργασία με την εταιρεία DanubeWings, η οποία προγραμματίζει πτήσεις στη Ζάκυνθο από αυτό το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι οι πτήσεις φαίνεται να ξεκινούν από τον Ιούνιο, ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πρόγραμμα των πτήσεων.

Ο κ. Κολύρης ανέφερε πως σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με εκπροσώπους της εταιρείας τον ενημέρωσαν πως το ενδιαφέρον για τη Ζάκυνθο παραμένει και οι πτήσεις προγραμματίζονται από την Βερόνα στη Ρώμη και τη Ζάκυνθο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *