Κοινωνία

Προορισμός η Ζάκυνθος για το ΚΕΘΕΑ – Στροφή εδώ και 10 χρόνια

Μαθήματα δύναμης, επιμονής και τελικά αγάπης για τη Ζωή μας χάρισαν απλόχερα ο Νίκος και ο Δημήτρης και οι δυο τους μέλη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ Στροφή, που μαζί με την υπεύθυνη Κυρατσώ Σκοδρογιάννη επισκέφτηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής το studio του Ερμή και μας μίλησαν για τις δράσεις του προγράμματος.

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την πρώτη φορά που οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Στροφή επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το νησί μας για να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών και ανάπαυλας, χωρίς φυσικά να ξεχνούν το σημαντικό στόχο ζωής που είναι η οριστική αποκοπή από κάθε είδους εξάρτηση! Εμείς κρατάμε το λαμπερό γεμάτο δύναμη χαμόγελο των νέων παιδιών και ευχόμαστε να τους συναντάμε κάθε χρόνο.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με έδρα την Αθήνα απευθύνεται σε εφήβους 13-21 ετών και τις οικογένειές τους. Είναι το πρώτο πρόγραμμα για αυτή την ηλικιακή ομάδα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα (1988).

Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης με Ξενώνα ώστε να μπορεί να επίσης να υποστηρίζει εφήβους από την επαρχία, χωρίς οικογενειακή στήριξη ή που παραπέμπονται από δημόσιες υπηρεσίες και χρειάζονται άμεση παρέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *