Ζάκυνθος

Πρόεδρος Βολιμών: Να υλοποιήσει την πρόταση του Δ. Σ. για το “ναυάγιο” ο Δήμαρχος

Την απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο για το πλάτωμα του Ναυαγίου σχολίασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- ο Πρόεδρος της κοινότητας Βολιμών Ν. Θεοδόσης, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων για την στάση τους.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Βολιμών Ν. Θεοδόσης

Ο ίδιος, κάλεσε το Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη, να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να εφαρμόσει την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο ως οφείλει.

«Ευχαριστώ τους 19 δημοτικούς συμβούλους που μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο των Βολιμών και τους υπόλοιπους Προέδρους των ορεινών, κατέθεσαν μια κοινή πρόταση. Πλέον η πρόταση αυτή είναι στα χέρια του Δημάρχου και συγχωριανού μας για να την υλοποιήσει» σημείωσε ο κ. Θεοδόσης, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος πλέον έχει την ευθύνη ώστε να γίνει ασφαλής και διαχειρίσιμη μια περιοχή που ανήκει στην κοινότητα και κάθε χρόνο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες ενώ θύμισε πως η κοινότητα Βολιμών πρώτη, με απόφαση που πήρε το τοπικό συμβούλιο εδώ και μήνες, πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα για την ασφάλεια της περιοχής.

Για τα ασφαλιστικά μέτρα που ενδεχομένως να ασκήσει η Εκκλησία κατά του Δήμου για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο πλάτωμα, ο κ. Θεοδόσης ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιος που να εμποδίσει μέτρα που έχουν στόχο την ασφάλεια της περιοχής αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών που συρρέουν.

«Οι παρεμβάσεις θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει γιατί η περιοχή σήμερα είναι επικίνδυνη. Πως είναι δυνατόν να εμποδίσουμε αυτές τις παρεμβάσεις; Σε διαφορετική περίπτωση διαιωνίζεται μια κατάσταση που υπάρχει και μας κρατά ως ομήρους!» τόνισε ο Πρόεδρος της κοινότητας και αναρωτήθηκε αν υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να μην προσβάλλονται από την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην περιοχή.

«Ο δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει και αυτό που του ζητώ είναι να μην κάνει πίσω»

Της Μαριλένας Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *