Ζάκυνθος

Πρόεδρος ΚΤΕΛ: Η μείωση στις μετακινήσεις με τα λεωφορεία είναι ίδια με αυτήν του αεροδρομίου

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δ. Κακολύρης

Της Αγγελικής Ξενόφου

Κάθετη μείωση έχουν σημειώσει τα στατιστικά στοιχεία του ΚΤΕΛ αναφορικά με τις μετακινήσεις των επιβατών τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου Διονύσιος Κακολύρης, η κίνηση του ΚΤΕΛ πηγαίνει χέρι-χέρι με το αεροδρόμιο.

«Μπορεί τώρα τον Αύγουστο η κίνηση να είναι αυξημένη αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ιούλιος μήνας είχε μείωση 68% συγκριτικά με πέρυσι και αυτό αφορά τα υπεραστικά αλλά και τα τοπικά δρομολόγια» ανέφερε ο κ. Κακολύρης και συνέχισε ότι το πρόγραμμα για τις τουριστικές περιοχές που πηγαίνουν τα λεωφορεία μπορεί να συνεχίζεται κανονικά αλλά δεν υπάρχει η αναμενόμενη κίνηση.

«Εκτός από τους τουρίστες πηγαινοέρχονται και εργαζόμενοι αλλά σε κάθε δρομολόγια μετακινούνται 8 με 10 άτομα. Τα έξοδά μας δεν καλύπτονται με αυτά και επιπλέον υπάρχει μία αδικία με την πληρότητα. Τα λεωφορεία έχουν κλιματισμό και τις καταπακτές που φέρνουν αέρα απέξω. Επίσης όλοι φορούν μάσκα. Την ίδια στιγμή τα αεροπλάνα έχουν 100% πληρότητα και τα καράβια 85% πληρότητα. Γιατί στα λεωφορεία να είναι 65%;» αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ καθώς τα λεωφορεία βάζουν μόνο 33 άτομα σε κάθε δρομολόγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *