Κοινωνία

Ποσό 1.079.744 € ζητά ο Δήμος από το ΥΠΕΣ 454 νοικοκυριά της Ζακύνθου

Ολοκληρώθηκε από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου η διαδικασία για την οικονομική ενίσχυση των πολιτών για την αποκατάσταση των ζημιών οικοσκευής και για μικρής κλίμακας επισκευές των κύριων κατοικιών που επλήγησαν από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» κατά την 18η και 19η Σεπτεμβρίου 2020.

Μετά την προετοιμασία από την επιτροπή του σχετικού φακέλου με το σύνολο των προβλεπόμενων δικαιολογητικών και την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων του δήμαρχου κ. Ν. Αρετάκη, για τη χορήγηση των οικονομικών ενισχύσεων στους δικαιούχους πολίτες, υποβλήθηκε αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για επιχορήγηση του Δήμου Ζακύνθου με το ποσόν 1.079.744 € προκειμένου να αποδοθούν σε 454 νοικοκυριά της Ζακύνθου οι αναλογούσες οικονομικές ενισχύσεις.

Για το ζήτημα αυτό θα παραχωρηθεί από το Δήμαρχο Ζακύνθου και τον Υπεύθυνο – Συντονιστή της αρμόδιας Επιτροπής, συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12η μεσημβρινή, στην αίθουσα συσκέψεων του 2ου ορόφου του Δημαρχείου Ζακύνθου, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τη μη διάδοση και διασπορά του κορωνοϊού (Ο μέγιστος αριθμός των παρευρισκόμενων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 9 άτομα και όλοι θα φέρουν τις ατομικές μάσκες προστασίας τους).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *