Ζάκυνθος

Ποινή 4 ετών και 3 μηνών στον δράστη για το επεισόδιο στην Πυροσβεστική – Αφέθηκε ελεύθερος με την έφεση

Στην αυτόφωρη διαδικασία και στην καταδίκη του φερόμενου ως δράστη, κατέληξε το επεισόδιο που έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έξω από τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, όταν ένας πολίτης διαπληκτίσθηκε με στέλεχος της υπηρεσίας και στη συνέχεια πήρε μαχαίρι από το όχημα του και κινήθηκε προς το μέρος του.

Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο έληξε και την επόμενη ημέρα το πρωί, μετά από μήνυση που κατάθεσε το στέλεχος της Πυροσβεστικής που δέχθηκε την επίθεση, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Ο δράστης, το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Εκεί ο ομολόγησε την ενέργεια τους αλλά δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στο θύμα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Το δικαστήριο επέβαλλε ποινή 4 ετών και 3 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο κατηγορούμενος υπέβαλλε έφεση και με την καταβολή εγγύηση και την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ελεύθερος.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο δράστης μετέβη στην υπηρεσία της Πυροσβεστικής και ζήτησε συγνώμη από τους αξιωματικούς και τους άνδρες της υπυρεσίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ο εκνευρισμός και η ενέργεια του αποδίδεται στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της Πυροσβεστικής  φέρεται να είναι μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη κατά τους αδελφού του για υπόθεση εμπρησμού στο Σκοπό πριν από δύο χρόνια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *