Αθλητισμός

Πανστρατιά για τη στήριξη του Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ στη Β’ Εθνική

Μια νέα πανζηκυνθιακή κινητοποίηση με μοναδικό στόχο, η ποδοσφαρική ομάδα της Ζακύνθου να μείνει και να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, η διοίκηση και οι φίλοι του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό Στάδιο και παρευρέθηκαν 50 συμπολίτες μας, πιστοί οπαδοί της ομάδας, ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης ξεδίπλωσε το σχέδιο της παραμονής της ομάδας στη νέα Super League 2 και τα πλεονεκτήματα που θα αποκτήσει μέσα από τις νομοθετικές ρυθμίσεις που έχει προωθήσει το υφυπουργείο Αθλητισμού για την αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μοναδική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας είναι η κατάθεση μια εγγυητικής επιστολής, ύψους 150.000 ευρώ η οποία θα εγυάται την τήρηση των νομίμων προϋποθέσεων για την λειτουργία της ομάδας στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και η οποία θα πάψει να υφίσταται  στο τέλος της ποδοσφαρικής περιόδου.

Το ποσό της εγγυητικής επιστολής το οποίο θα επιστραφεί στους παρόχους με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί τις επόμενες 15 ημέρες και να κατατεθεί μέσω τραπέζης.

Για το λόγο αυτό ομόφωνα οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην δημιουργία μιας επιτροπής η οποία θα έρθει σε επαφή με οικονομικούς παράγοντες του τόπου μας και θα επιδώξει τη συνεργασία τους για την ενίσχυση της ομάδας της Ζακύνθου και την οριστική παραμονή της στη Β’ εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *