Ζάκυνθος

Πάνω από 200 συμπολίτες μας καθημερινά για rapid test στην ΚΟΜΥ

Πάνω από 200 συμπολίτες μας επισκέπτονται καθημερινά το κτήριο του Κέντρου Υγείας Ζακύνθου για να υποβληθούν σε δωρεάν rapid Test από την ΚΟΜΥ Ζακύνθου, μια που η πολύτιμη αυτή μονάδα φιλοξενείται πλέον στο ισόγειο του κτηρίου του παλιού ΙΚΑ.

Το τελευταίο διάστημα η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, αφενός εξαιτίας της υποχρέωσης πολλών κατηγοριών εργαζομένων να προσκομίζουν rapid test μια φορά την εβδομάδα, αφετέρου επειδή αρνητικό τεστ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος από το νησί μας.

Οι νοσηλεύτριες της ΚΟΜΥ, αφού κάνουν το τεστ, ενημερώνουν για το θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα την πλατφόρμα του ΕΟΔΥ και ο ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να μπει στην πλατφόρμα για να εκτυπώσει το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis net.

Μεταξύ των δεκάδων τεστ που γίνονται καθημερινά από την ΚΟΜΥ υπάρχουν και θετικά, γεγονός που συνηγορεί στην εικόνα που παρουσιάζει το νησί μας σε σχέση με τα κρούσματα.

Τα rapid test γίνονται καθημερινά και δωρεάν από την ΚΟΜΥ Ζακύνθου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα, με εξαίρεση το Σάββατο όπου δε γίνονται τεστ αλλά και την Κυριακή οπότε τα τεστ γίνονται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

Ένα σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια σ αυτές τις κυρίες για τον επαγγελματισμό τους και την υπομονή που δείχνουν στους θετικά σκεπτόμενους αλλά και σε κάποιους “μάο-μάο” που πηγαίνουν εκεί!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *