Κοινωνία

Ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει τη συντήρηση του παλιού Εργατικού Κέντρου

Πλέον ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει πλήρως το έργο της συνολικής αποκατάστασης, συντήρησης και ανακαίνισης του κτηρίου του παλιού εργατικού κέντρου, μετά από συνεννόηση του Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη και του Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπ. Πρωτοψάλτη.

Η ανακοίνωση του Βουλευτή αναφέρει:

   Μετά από χρόνια κατά τα οποία το κτήριο είχε αφεθεί να ρημάζει, ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει πρωτοβουλία και προχωράει, σε πρώτη φάση, στην άμεση αποκατάσταση της στέγης του.

   Πιο συγκεκριμένα με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπ. Πρωτοψάλτη συναντήθηκε χθες Τετάρτη 04 Αυγούστου 2021, ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσιος Ακτύπης. Κατά τη συνάντηση αυτή ο Βουλευτής απέσπασε τη δέσμευση του κυρίου Πρωτοψάλτη για την άμεση υλοποίηση του έργου της επισκευής της στέγης του παλιού εργατικού κέντρου, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί.

   Ο κύριος Πρωτοψάλτης διαβεβαίωσε τον Βουλευτή πως ο ΟΑΕΔ όχι μόνο προχωράει με ταχύτατα βήματα, έχοντας ήδη πάρει τις σχετικές αποφάσεις, το έργο της αποκατάστασης των φθορών της στέγης του εν λόγω κτηρίου, αλλά παράλληλα δρομολογεί άμεσα και την επικαιροποίηση των σχετικών μελετών για την οριστική αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του κτηρίου, την πλήρη αποκατάσταση των όποιων φθορών αυτό έχει υποστεί και βεβαίως τη συνολική ανακαίνισή του.

   Άλλωστε, ο τελικός σκοπός του εγχειρήματος αυτού δεν είναι άλλος από το να αποδοθεί το εμβληματικό αυτό κτήριο ασφαλές, ανακαινισμένο και πλήρως λειτουργικό προς χρήση στην τοπική κοινωνία του νησιού μας.

 Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά: «σήμερα ο ΟΑΕΔ και προσωπικά ο κύριος Πρωτοψάλτης αποδεικνύει έμπρακτα την πρόθεσή του να σκύψει πάνω από τα προβλήματα της κοινωνίας του τόπου μας και να δώσει ουσιαστικές και χειροπιαστές λύσεις, και γι’ αυτό του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *