Κοινωνία

Ο Ν. Τσίπηρας εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στην Επιτροπή για το Ναυάγιο

Το πρωί της Πέμπτης συνεδρίασε η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ζακύνθου με θέμα την επιλογή του εκπροσώπου του Φορέα στην  Επιτροπή Πρότυπης Τουριστικής Αξιοποίησης και Προστασίας του Ναυαγίου Ζακύνθου. Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου ορίστηκε με απόφαση της Δ.Ε ο οικονομικός επόπτης του φορέα Νίκος Τσίπηρας και αναπληρωτής του ο Πρόεδρος του Φορέα Φ. Κόττης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Κόττης στον Ερμή η συνεδρίαση έγινε το σύνολο των 7 μελών της Διοικητικής Επιτροπής που συζήτησαν για το θέμα διατυπώνοντας τις προτάσεις τους. Η επιλογή των δύο εκπροσώπων του Φορέα έγινε με συντριπτική πλειοψηφία με εξαίρεση τον κ. Μ. Στουφή που κατέθεσε πρόταση να αναβληθεί το θέμα και να αποφασίσει σχετικά το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να υπάρξει ευρύτερη συζήτηση.

Σχετικά δε με το ζήτημα που έθεσε ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Γ. Λιβέρης, ο κ. Κόττης σημείωσε πως η νομοθεσία είναι σαφής ως προς την αρμοδιότητα που έχει για το θέμα η διοικητική επιτροπή και όχι το διοικητικό συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *