Κοινωνία

Ο Ν. Αρετάκης και οι προθέσεις του για την δημοτικές εκλογές του 2023

40 περίπου έργα προϋπολογισμού 42 εκ. ευρώ έχει προς εκτέλεση ο Δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης μέχρι τον επόμενο χρόνο, που τα περισσότερα “απαντούν” στις μεγάλες εκκρεμότητες που από το παρελθόν έχει ο Δήμος στην καθαριότητα, την ύδρευση και την αποχέτευση αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα στον -Ε- ο κ. Νικήτας Αρετάκης στην ερώτηση “τι θα κάνει κατά τον τελευταίο χρόνο της θητείας του”.


“Αν με αφήσουν να κάνω τα έργα που θέλω και δεν μου βάζουν διαρκώς τρικλοποδιές, ίσως αποχωρήσω έχοντας τη συνείδηση μου ήσυχη ότι έπραξα αυτό που θεωρούσα και θεωρώ σωστό για τον τόπο και το δημόσιο συμφέρον”.


“Αν συνεχίσουν να μου βάζουν τρικλοποδιές τότε θα ζητήσω από το εκλογικό σώμα μια ακόμα θητεία για να ολοκληρώσω μια μεγάλη μεταρρύθμιση εκεί που υπάρχουν σήμερα οι γνωστές από το παρελθόν, μεγάλες πληγές του Δήμου”.


‘Ο Δήμος έχει σήμερα ταμείο 14 εκ. ευρώ κατατεθειμένο στην Τράπεζα της Ελλάδος με επιτόκιο 2% . Δεν θα αφήσω αυτό το ταμείο να χαθεί σε χέρια ανθρώπων, όπως συνέβη κατά το παρελθόν”.


“Στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι και να προσφέρω. Δεν θα αλλάξω χαρακτήρα επειδή κάποιοι εξακολουθούν να βλέπουν το Δήμο, όπως παλιά!”


“Για όλα αυτά όμως θα αποφασίσω όταν θα έρθει η ώρα. Μακάρι να με αφήσουν να κάνω τα έργα και να αποχωρήσω ήσυχος από την πολιτική σκηνή!!

Ένα σχόλιο

  1. Έχει δίκιο,έχει μέλλον ακόμη.
    Ο Στέλιος ο Τυπάλδος είχε γίνει Δήμαρχος Ληξουρίου 98 χρονών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *