Ζάκυνθος

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Θ. Μάργαρης: “Συνεχίζουμε το άνοιγμα στην κοινωνία που ξεκίνησε με την εκλογή του Προέδρου του κόμματος”

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ερμή ο εκπρόσωπος για τα ΜΜΕ της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στη Ζάκυνθο Θ. Μάργαρης υπογραμμίζοντας πως το εγχείρημα της Νέας Δημοκρατίας για άνοιγμα στους πολίτες σηματοδοτήθηκε εδώ και αρκετό διάστημα με την επιλογή του Προέδρου του κόμματος και συνεχίζεται με τις επιλογές στα κομματικά όργανα.

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικασίες έκανε γνωστό πως μέχρι την 1η Οκτωβρίου υπάρχει δυνατότητα να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για μέλος ή για Πρόεδρος, ενώ μέχρι τις 15 Οκτωβρίου γίνεται ανανέωση εγγραφών ή και νέες εγγραφές. Οι εκλογές αφορούν τη ΝΟΔΕ Ζακύνθου αλλά και τις δημοτικές τοπικές οργανώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ζακυνθίων και Ελατίων

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα και αυτό είναι κάτι που έχει φανεί από τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων ετών. Θυμίζω πως στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου  του κόμματος το 2016  συμμετείχαν 450.000 άτομα και αυτός ο αριθμός ήταν έκπληξη για την εποχή. Συνεχίζουμε να ανοίγουμε τις πόρτες μας στον κόσμο και καλούμε τα μέλη μας αλλά και όσους μοιράζονται κοινές αξίες να εγγραφούν στο κόμμα και να λάβουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία» σημείωσε αρχικά. 

«Οι εκλογές είναι το βήμα που έχει ο πολίτης να συμμετέχει στην πολιτική ζωή. Προσωπικά δεν έχω γεννηθεί σε πολιτική γυάλα, από το 2015 με 2016 βλέποντας την έκρηξη του λαϊκισμού και τους φασίστες στη Βουλή αποφάσισα να ενεργοποιηθώ. Διαπίστωσα πόσο δυνατή είναι η Δημοκρατία μας καθώς ο κ. Μητσοτάκης που ξεκίνησε τρίτος ή τέταρτος στην κούρσα της προεδρίας , κατάφερε να βρεθεί στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρωθυπουργός γιατί στηρίχθηκε από πρόσωπα που σηκώθηκαν από τον καναπέ και δραστηριοποιήθηκαν. Ο κόσμος είναι αυτός που αλλάζει την ροή των πραγμάτων και για αυτό καλούμε τον κόσμο να δραστηριοποιηθεί» σημείωσε.

Αναφορά από τον κ. Μάργαρη έγινε στο θέμα που ανέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο και αφορά το Ναυάγιο, μια που κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επικεφαλής την πρώην Υπουργό κ. Νοτοπούλου είχε επισκεφτεί την περιοχή. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για ένα «επικοινωνιακό τρικ» το οποίο όμως δε βοήθησε καθόλου…

«Υπάρχει έλλειμμα αντιπολίτευσης και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη Ζάκυνθο, επισκέφτηκε το πλάτωμα και ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε. Ειπώθηκαν ψέματα όπως το ότι θα πουληθεί το Ναυάγιο! Πως είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα από την στιγμή που το ίδιο το Σύνταγμα απαγορεύει την πώληση των ακτών» σημείωσε ο κ. Μάργαρης συμπληρώνοντας πως στο Νομοσχέδιο που αναμένεται σύντομα στη Βουλή περιλαμβάνεται διάταξη που χαρακτηρίζει τις μετοχές της Ανώνυμης Εταιρείας μη μεταβιβάσιμες.

Ο κ. Μάργαρης σημείωσε πως το Νομοσχέδιο σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση και σχολίασε πως μια εποικοδομητική κριτική θα ήταν για ποιο λόγο αργεί το Νομοσχέδιο!

Ο ίδιος αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο κατάλογο φορέων που πρέπει να εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο και τόνισε πως μια εταιρεία δεν μπορεί να έχει 200 μέλη στη Διοίκηση.

«Η Ζάκυνθος εκπροσωπείται από Το Δήμο, το Επιμελητήριο και άλλους φορείς» σχολίασε σχετικά, ενώ για την αγοραπωλησία τόνισε πως το ζήτημα πλέον βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης που θα έχει τον τελικό λόγο!

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *