Ζάκυνθος

Νέο εξοπλισμό για το Νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Διονύσης Ακτύπης

Την προμήθεια νέου εξοπλισμού, για το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπική σελίδα στο Facebook, ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.

Έτσι, στα πλαίσια της αναβάθμισης του Νοσοκομείου, ανέφερε ότι «παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο Νοσοκομείο μας, μεταξύ άλλων, νέα αναπηρικά αμαξίδια, ειδικές καρέκλες θαλάμου σε αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων, καρέκλες γραφείου και σκαλοπάτια, ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθούν και τα νέα φορεία ασθενών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βουλευτή:

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη συνολική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με την προμήθεια ξενοδοχειακού νοσοκομειακού εξοπλισμού καθώς και την προμήθεια νέων αναπηρικών αμαξιδίων και φορείων.

 Ειδικότερα, τις ημέρες αυτές παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο Νοσοκομείο μας, μεταξύ άλλων, νέα αναπηρικά αμαξίδια, ειδικές καρέκλες θαλάμου σε αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων, καρέκλες γραφείου και σκαλοπάτια, ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθούν και τα νέα φορεία ασθενών.  Ο νέος εξοπλισμός θα συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του Νοσοκομείου και θα καταστήσει πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική τη νοσηλεία και παραμονή των ασθενών και του κοινού.

 Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνουμε στη συνολική ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου , υλοποιούμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση τη δέσμευσή μας για άμεση αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υποδομών του. Δυστυχώς, η απερχόμενη διοίκηση δεν μερίμνησε ούτε για τα βασικά, αφήνοντας το Νοσοκομείο να παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης σε όλα τα επίπεδα. Πλέον, προχωρούμε σε σημαντικές παρεμβάσεις, διορθώνοντας παντός είδους λάθη και παραλείψεις και βελτιώνοντας συνολικά την εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

 Είμαι βέβαιος πως τόσο οι ασθενείς όσο και όλοι όσοι επισκεφθούν το Νοσοκομείο μας θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν φθορές και να διατηρήσουμε το νέο εξοπλισμό και συνολικά τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου μας σε εξαιρετικά καλή κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *