Ζάκυνθος

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: κυβερνητικοί τακτικισμοί με την πανδημία

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει ως θέατρο του παραλόγου αυτά που συμβαίνουν με την κυβέρνηση και την άρση του lockdownστη Ζάκυνθο και ζητά παρέμβαση της δικαιοσύνης για ενδεχόμενη επιβάρυνση των υγειονομικών δεδομένων και της υγείας των πολιτών.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Πριν μια βδομάδα το νησί μπήκε στο κόκκινο γιατί οι  “ανευθυνοϋπεύθυνοι” του επιτελικού κράτους είδαν αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου. Μια εβδομάδα μετά, αφού οδήγησαν τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εργαζόμενους της Ζακύνθου σε απόγνωση,  αίρουν τα μέτρα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της περιφερειάρχη, ομολογώντας απροκάλυπτα ότι η αξιολόγηση των επιδημιολογικών στοιχείων επιδέχονται δημιουργική λογιστική.

Αλήθεια πόσα ακόμα… επιτυχημένα lockdown θα μας επιβάλλει η ΝΔ, προκειμένου να καλύψει την ανικανότητα και τους επιτελικούς στόχους της με Νόμο-Τάξη-Πρόστιμα;

Αλήθεια πόσους σωτήρες έχει αυτός ο τόπος, αφού βουλευτής, περιφερειάρχης και οι συν αυτοίς διαγκωνίζονται για την πρωτιά των πολιτικών παρεμβάσεων και το ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Ζακύνθου

Θεωρεί ότι η βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της πανδημίας και η άρση του lockdown οφείλει να τεκμηριώνεται στα πραγματικά επιδημιολογικά στοιχεία.

Απαιτεί από τους υπεύθυνους της πολιτικής προστασίας τα επίσημα στοιχεία, που στοιχειοθετούν το lockdown και την άρση του στο νησί.

Καλεί τους πολίτες, να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας, γιατί η πανδημία είναι εδώ, ανεξάρτητα από ανεύθυνους μικροπολιτικούς κυβερνητικούς τακτικισμούς.

Ζητά παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τον έλεγχο αυθαιρεσιών των τοπικών  κυβερνητικών παραγόντων και την συνεπαγόμενη  επιβάρυνση της υγείας, της οικονομίας, και της δυσφήμισης του νησιού.

-Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν έστω και με ένδικα μέσα γιατί η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥΣ δεν έχει όρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *